Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی رستمی چگنی، نماینده این استارتاپ و مدیرعامل شرکت تولید کننده تجهیزات پزشکی تیدامد پارس در رابطه با ایده"بیمارستان مجازی فرهیختگان" گفت: در این استارتاپ، ایده بیمارستان مجازی، ساخت اپلیکیشن و معرفی سامانه برای کلیه بیمارستان‌های خصوصی و دولتی در سطح کشور ارائه شده است تا با اجرای آن خدمت بزرگی در ارائه هرچه بهتر خدمات درمانی و رفاه حال بیماران و مردم کشور عزیزمان ایران صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 رستمی در تشریح بیشتر ایده ارائه شده در این جشنواره گفت: بیمارستان مجازی تا حد زیادی نیازهای مردم را برای دسترسی هرچه بهتر به خدمات درمانی سهولت بخشیده و ایجاد این طرح می تواند بسیاری از مشکلات بیماران را در شرایط بحرانی مرتفع سازد. بیمارستان مجازی می تواند با ساخت یک اپلیکیشن و سامانه پشتیبانی خدمات درمانی خود را در هر لحظه و هر جا از طریق تلفن همراه برای کاربران ارائه کند.

اپلیکشین مربوطه می تواند دسترسی کاربر را به پزشک مربوطه، تشکیل پرونده، نوبت دهی بیماران و ویزیت های دوره ای بیماران را فراهم سازد. همچنین در این طرح فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و پزشکی امکان پذیر است.
وی به متمایز بودن رویداد عصر امید در مقایسه با سایر جشنواره‌های برگزار شده در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: این رویداد پر اهمیت است زیرا این جشنوراه‌ها کمک شایانی در ایجاد رونق گرفتن کسب و کارهای دانش بنیانی از سطح دانشگاه‌ها، ارتباط دانشگاه با صنعت، اشتغال‌زایی، کارآفرینی، ایجاد نوآوری و خلاقیت در کسب و کار توسط دانشجویان و دانش آموختگان کشور است.
رستمی تصریح کرد: از مخاطبان این رویداد و صاحبان طرح‌ها و ایده‌ها، انتظار می‌رود، با ذهنی باز و آگاه به تمامی مشکلات کشور و و نیازهای مردم توجه داشته باشند و سعی کنند از طرح‌های زیر ساختی و کاربردی حمایت ویژه داشته باشند.
به گفته این صاحب ایده، کشور در حال حاضر به زیرساخت نیازمند است و خیلی از طرح‌های ارائه شده درسطح ملی می‌تواند خیلی از مشکلات را برای افراد جامعه مرتفع سازد.

رستمی در رابطه با حمایت معنوی این استارتاپ از سوی شرکت تیدامد پارس، گفت: شرکت تیدامد پارس با بیش از ۱۰ سال سابقه تولید و تامین تجهیزات پزشکی در کشور در راستای سال حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در صدد است خدمت ارزشمندی در حوزه تولید و خدمات کشور ارائه کرده و گام بلندی در حوزه درمان و رفاه حال مردم بردارد.

تیم ایده و استارتاپ"بیمارستان مجازی فرهیختگان" متشکل از علی رستمی چگنی مدیرعامل شرکت تولید کننده تجهیزات پزشکی تیدامد پارس، احسانه نژاد محمد عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نیما عزیزی دانشجوی کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک دراین رویداد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه طرح و ایده  شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1142444 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی بیمارستان مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان